Hantera din verksamhet med våra digitala tjänster

Läs mer om våra digitala tjänster

Sverige

Välkommen till vår portal för uppladdning och hantering av batchcertifikat för leveranser till Oriola i Sverige.

På Oriolas Leverantörsportal har vi samlat all viktig information för dig som leverantör. På vår plattform hittar du enkelt och smidigt allt du behöver.
Saknar du inloggningsuppgifter kan du vända dig till revideringoriola@oriola.com.
Är du inte en befintlig leverantör men vill bli, måste du vända dig kategoriorganisationen på Kronans Apotek, LloydsApotek eller Apoteksgruppen.

Oriola Intelligence har utvecklats för att du som kund ska få full kontroll över din försäljning, lagernivåer och övriga händelser. Det är ett användarvänligt, enkelt och säkert webbverktyg som underlättar det dagliga arbetet för användaren. Det innehåller allt som behövs för att göra uppföljningar, analyser och beräkningar, och det är lätt att anpassa till varje verksamhet.
Saknar du inloggningsuppgifter vänder du dig till din Key Account Manager som hjälper dig.

Oriolas webshop, Oriola4Care, riktar sig till alla våra kunder så som apotek, veterinärer, vaccinkliniker och övriga sjukvårdskunder. Här kan ni enkelt göra beställningar, bevaka leveranser, få produktinformation, se priser och mycket mera. Den är användarvänlig, med en responsiv design vilket innebär att du kan använda olika enheter som mobiltelefon, i-pad eller dator.

Saknar du inloggning till webshopen? Kontakta kundservice på nykund@oriola.com.

Finland

Våra nya digitala tjänster, utvecklade i nära samarbete med våra kunder, hjälper apotek, sjukhusapotek och veterinärer att hitta relevant produktinformation och göra smidiga beställningar. För läkemedelsbolag erbjuder den nya digitala tjänsten ett modernt försäljningsstödverktyg samt en modern rapporteringstjänst.

Mer information för apotek apteekit@oriola.com, sjukhusapotek sairaalat@oriola.com, veterinärer elainlaakarit@oriola.com och för läkemedelsföretag Customerservicefi@oriola.com.

Kontakta oss

Hittar du inte rätt kontaktuppgifter? Då är du välkommen att mejla till vår infomejl.